Op werkdagen voor 21:30 besteld,
morgen in huis, ook zaterdaglevering!
Al meer dan 200.000 tevreden klanten
Nr.1 in Nederland, België en Duitsland!
Winnaar Beslist Webshop
Award voor beste service!
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Gratis advies van een therapeut!
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Alleen de beste producten, uitgebreid getest!
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Meer dan 35 jaar ervaring!
  • Nr.1 in de Benelux en Duitsland!
  • Voor 21.30 besteld, morgen thuis!
  • Achteraf betalen mogelijk! Nergens goedkoper!

logo-webshop-award           logo-emota         logo-fedbackcompany          logo-omni          logo-defysiotherapeut

Over ons

Steunzolenkopen.nl is onderdeel van Podobrace B.V. Podobrace B.V. is een initiatief van Rob en Bill Duin dat opgestart is in 2010, in eerste instantie is het bedrijf begonnen met Podobrace.nl dat in 3 jaar uitgroeide tot één van de grootste webshops voor (sport)braces en (sport)zolen in Nederland en België. Ondertussen heeft Podobrace B.V. ook de Duitse markt betreden met BandagenSpezialist.de en BandagenSpezialist.at en tot de Podobrace familie is nu ook steunzolenkopen.nl en sporttapekopen.nl toegevoegd.

Podobrace B.V. heeft jarenlang gewerkt aan het opstellen van een assortiment die bestaat uit de beste producten. Alle producten en steunzolen zijn dan ook uitgebreid getest en handmatig gekozen door onze Podologen, waardoor wij onze klanten de beste, veiligste en meest effectieve (sport)braces, steunzolen, sportzolen en sportcompressiekousen op de markt aanbieden. Door de tijd heen hebben we ook de kans gekregen om het assortiment uit te breiden, daardoor bieden we nu ook de beste orthopedische kussensteencorrectoren en de meest betrouwbare producten voor sportbescherming. Voor meer informatie over Podobrace B.V. klikt u HIER.

Door de aanwezigheid van Podoposturale therapeuten binnen Podobrace B.V. is er het idee ontstaan om de selectie van de beste (sport)zolen aan te bieden in een aparte webshop, hierdoor is Steunzolenkopen.nl ontstaan. Op steunzolenkopen.nl vindt u de beste merken van zolen, daarbij kunnen wij u helpen tegen bijna alle klachten in uw voeten, benen en / of rug.Bovendien beschikt Steunzolenkopen.nl door de aanwezigheid van Podoposturale therapeuten over de mogelijkheid om individueel aangepaste zolen te ontwikkelen, klikt u daarover  voor meer info.

Podobrace B.V. heeft sinds het ontstaan in 2010 al honderdduizenden bestellingen verwerkt en verzonden, dit proces hebben zij steeds meer kunnen perfectioneren. Hierdoor staat de onderneming inmiddels bekend als één van de meest betrouwbare, snelle, kwalitatieve en goedkope webshops. Deze uitstekende eigenschappen kun je inmiddels terugvinden in alle webshops van Podobrace B.V., zo genieten wekelijks duizenden klanten van de optimale service van Podobrace.nl, BandagenSpezialist.de, Sporttapekopen.nl en Steunzolenkopen.nl.

En als u op zoek bent naar een onafhankelijk deskundig consult door één van onze specialisten? Aarzel dan vooral niet om ons te mailen of te bellen; +3185 2010818, zodat we u snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Ons team staat dagelijks voor u klaar.